skip to Main Content

INSUIZ, Connectats amb el món

Un BORN de LLAUTÓ amb dos CARGOLS ROSCA MÈTRICA per inserir. Un fabricant de llumeneres industrials d’Aragó era el nostre primer client. Era 1986 quan va començar el camí d’INSUIZ, servint cargols mètrica i inserits en llautó per al mercat elèctric i electrònic, fabricats a Alemanya. La qualitat, la rigorositat, puntualitat als lliuraments, alta capacitació tècnica eren la nostra carta de presentació. Aquesta experiència ha marcat el nostre ADN i la nostra filosofia al llarg dels anys.

INSUIZ va néixer a Barcelona com a representant comercial oficial de dos fabricants alemanys, per cargols mètrics i per borns en llautó, relació que hem anat mantenint i ampliant amb nous fabricants al cap dels anys. Actualment Insuiz compta amb un ventall ampli de possibilitats de fabricació de la mà de les nostres representades tant Europees, com de l’Índia i Taiwan.

Són prop de 40 anys subministrant les nostres peces, cargols i conjunts a fabricants, instal·ladors, enginyers i grans distribuïdors dels sectors de l’automòbil, fluids i sanitari, elèctric, electrònic, de calefacció i climatització, alta freqüència, regulació i control, sistemes de tancament , tècniques d’unió, sensors, entre d’altres.

VISIÓ GLOBAL PER ALS SEUS APROVISIONAMENTS_Estudiem les necessitats del client per respondre a les seves expectatives. Cada peça, el material, les dimensions i les exigències, les formes, la quantitat, és examinada detalladament per determinar el centre de fabricació més competitiu. La nostra experiència ens permet assolir la solució que els nostres clients busquen, en una relació franca i de confiança mútua. Amb Insuiz, et connectes amb el món.

INSUIZ, treballa amb qualitat

Qualitat i innovació són els puntals d’una empresa destinada a liderar el mercat, premisses imprescindibles per a INSUIZ.

La nostra política de qualitat se centra en la selecció exigent de la matèria primera i la millora dia a dia del procés productiu així com d’un exhaustiu control de qualitat.

Comptem amb parcs de maquinària de tecnologia punta i estem capacitats per fer front a les exigències més altes dels clients.

Facilitem certificat de material per cada partida servida.

Complim les normatives DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, ISO/TS 16949.